Onion
bhajis
ලුනු කඩල පිටි එකතු කොට හදන අනියන් බහජිස්
ඉන්දියානුවන් අතර ඉතා ජනප්රිය ආහාරයකි
කෙටි කැමක් ලෙස ජනප්රිය Onion bhajis උණුසුම් තේ
හෝ කොපි කෝප්පයක් සමග රසට කරු කුරු ගා හැපෙන රසම රස කැමකි. කෙටි වෙලාවකින් සකස් කරගත හැකී නිසා සකසන්න හරිම
ලේසියි හා පහසුයි. Bhajis විවිධ එළවළු ,මස් ,මළු,බිමීමල්
යෝද්රා සකස් කර ගත හැකී නමුත් vegetarian අතර Onion bhajis ඉතා ජනප්රිය
ආහාරයකි. අපි නිවසේදීම ඉන්දියානුවන් අතර ජනප්රිය Onion bhajis සකසා උණුසුම්
ඉඟුරු දැමු තේ කෝප්පය සමග වැසි බර මේ සන්ද්යාවේ රස විදිමු.
අවශ්ය ද්රව්ය :
මේ සියලු දෑ ඔබගේ රුචිය අනුව අඩු වැඩි කරගත හැක
සාදන ක්රමය:
කඩල පිටි හා හාල් පිටි හොඳින් හලා භාජනයකට
එකතු කර ගන්න තෙල් හැර අනෙකුත් ද්රව්ය එක් කර ගන්න.අයිස් වතුර ටික ටික එකතු කර
මින් පිටි ගුලියක් මෙන් මිශ්ර කර ගන්න රුප සටන් අනුව .විනාඩි 20 පමණ පසේක තබන්න
ඒ අතර වාරයේ තෙල් උණු කර ගන්න.රුප සටන් අනුව
හැඳි දෙකින් හෝ අතින් රව්ම් හැඩයට සකසා ගැඹුරු තෙලේ
හොඳින් හරවමින් රන්වන් පැහැය වන තුරු බැඳ ගන්න. (හපන විට කරු කුරුස් වන තරමට තුනිවට සකසා
බැඳ ගන්න)
චට්නී හෝ සෝස් සමග උණු උණුවෙම රස බලන්න.
0 comments:
Post a Comment